Ciupercile ajuta la slabit

stiai ca? Sep 27, 2021
Ciupercile sunt o cale grozava de a inlocui caloriile cu arome. Au doar in jur de 100 de calorii pe jumatate de kilogram, asadar, o densitate calorica foarte redusa.
 
Studiile arata ca inlocuirea carnii cu ciuperci poate reduce la jumatate caloriile consumate, fara a compromite gustul sau satietatea. Cercetatorii au sugerat ca o singura inlocuire pe saptamana poate rezulta intr-o scadere in greutate de 2,5 kilograme pe an.
 
Intr-un alt studiu, cercetatorii de la Johns Hopkins au selectat aleatoriu indivizi supraponderali, in doua grupuri: unul a primit instructiuni sa urmeze dieta bazata pe piramida alimentelor iar celuilalt grup i s-a spus sa adopte aceeasi dieta, incorporand insa la mese si ciuperci in loc de carne, de trei ori pe saptamana. Un an mai tarziu, grupul consumator de ciuperci avea indicatori metabolici mai buni si inflamatie redusa dar reusisera si sa scada semnificativ in greutate, circa 3,5 kilograme in sase luni, mentinandu-si greutatea pentru restul anului."
 
sursa: How not to diet - Michael Greger

Ai auzit de STRONG MAMA?

Este un program complet, special conceput pentru mamele ocupate care vor sa slabeasca, sa se mentina si sa aibe un stil de viata sanatos.

Te ajuta sa obtii un corp mai suplu, puternic si plin de energie. Vei gasi calea catre un stil de viata activ si sanatos pentru tine si familia ta.

Antrenamente pentruĀ  acasa, create de o mama, special pentru mame.

Ā 

VREAU O SAPTAMANA GRATIS