Strong Mama - reteta succesului

sport stil de viata Sep 12, 2022
Programul Strong Mama

Inca de la inaugurare (februarie 2021), proiectul Strong Mama s-a bucurat de un succes fantastic iar ulterior, numarul femeilor care s-au inscris in program a continuat sa creasca vertiginos.

Cu ce este acest program diferit si ce il face atat de apreciat in randul femeilor?

Iata ce spune Claudia Fugaru, initiatoarea acestui program:

"Inca de la inceput am gandit acest program ca pe un stil de viata activ pe care orice femeie sa il poata adopta. Indiferent daca ai mai facut sport sau nu, indiferent daca ai mai tinut cure de slabire sau nu, acest program te poate ajuta sa ai rezultatele pe care le doresti si sa le mentii pentru tot restul vietii.

Am combinat anii mei de experienta in domeniul sportului cu sugestiile si nevoile mamicilor, reusind sa ajungem la o formula care s-a dovedit a fi de-a dreptul grozava."

Conceptul Strong Mama

Prin intermediul acestui program Claudia si-a propus sa ajute femeile pentru a avea un stil de viata sanatos si activ, sa se simta energice si sa sa bucure de potentialul maxim al corpului lor.

Iata cum este structurat:

Strong Mama Zi de Zi

Este programul de antrenamente pentru mentinere. In fiecare saptamana sunt postate 4 antrenamente noi a cate 20 minute. Acest program te ajuta sa fii mereu in forma, sa fii energica, plina de viata si sa te bucuri de corpul tau. Antrenamentele sunt scurte si le poti face la tine acasa, cand ai timp.

Provocarile Strong Mama

Sunt lansate periodic si te ajuta sa obtii rezultate accelerate. Daca vrei sa scapi de kilogramele in plus ori pur si simplu vrei sa iti tonifiezi corpul, provocarile sunt perfecte pentru asta. Provocarile dureaza de obicei 4 saptamani si pe langa antrenamente ceva mai intense primesti si planuri alimentare special create pentru a obtine rezultatele dorite. Dupa terminarea unei provocari continuam cu antrenamentele din programul Strong Mama Zi de Zi pentru a mentine rezultatele astfel obtinute. Daca vrei sa iti imbunatatesti si mai mult rezultatele obtinute, o vei putea face cu fiecare provocare pe care o vom lansa 💪🤩

Cursurile (Pilates Basic, Pilates Foam Rolls, tabata, etc.)

Acestea sunt antrenamente suplimentare care te vor ajuta astfel:

  • Daca sunt momente in care simti ca poti mai mult, apeleaza cu incredere la un antrenament suplimentar. In Strong Mama primesti pe fiecare saptamana 4 antrenamente noi a cate 20 minute. Daca vrei sa te antrenezi in fiecare zi poti suplimenta oricand cu antrenamentele din aceste cursuri. De asemenea, daca doresti sa te antrenezi mai mult de 20 minute intr-o zi, poti alege un antrenament suplimentar de aici.
  • Stiu ca exista zile in care pur si simplu nu ai chef de nimic sau te simti cam obosita pentru un antrenament mai intens. In aceste zile poti alege sa faci un antrenament mai usor sau sa te regasesti prin intermediul unei clase de Pilates. Aceste clase te vor ajuta sa nu te plictisesti, sa poti continua cu succes un stil de viata activ si sanatos.

Alimentatie Sanatoasa

  • Ce inseamna o alimentatie sanatoasa?
  • Care este diferenta intre o alimentatie sanatoasa si o alimentatie pentru slabire?
  • Cand si cum adoptam o alimentatie (regim) pentru scaderea in greutate, ce presupune si cat dureaza?
  • Ce trebuie sa facem pentru a ne mentine la greutatea dorita dupa ce am slabit?

Raspunsul la aceste intrebari il vei gasi in cadrul modulului de Alimentatie Sanatoasa.

Pot sa incerc si eu?

Da, te asteptam si pe tine in comunitatea Strong Mama. Acest program este creat special pentru femei ca tine, de aceea esti binevenita alaturi de noi.

Poti sa incepi cu o saptamana GRATUITA si daca iti place (cu siguranta iti va placea) vei putea continua aventura alaturi de miile de mamici puternice.

 

Ai auzit de STRONG MAMA?

Este un program complet, special conceput pentru mamele ocupate care vor sa slabeasca, sa se mentina si sa aibe un stil de viata sanatos.

Te ajuta sa obtii un corp mai suplu, puternic si plin de energie. Vei gasi calea catre un stil de viata activ si sanatos pentru tine si familia ta.

Antrenamente pentru  acasa, create de o mama, special pentru mame.

 

VREAU O SAPTAMANA GRATIS