Lansate oficiala Strong Mama

alimentatie sanatoasa sport stil de viata Jan 07, 2021

Luni, 15 februarie 2021 vom lansa Strong Mama, programul special creat pentru mamicile ocupate care vor sa slabeasca, sa se mentina active si sa adopte un stil de viata sanatos.

Antrenamente online, special create pentru mamici

In cadrul acestui program, vor fi disponibile 3-4 antrenamente noi in fiecare saptamana. Un antrenament dureaza aproximativ 20 minute si este special creat pentru mamicile ocupate.

Asta inseamna ca orice mamica poate sa faca aceste antrenamente indiferent de nivelul de fitness ori de experienta pe care o are. Chiar daca nu ai mai facut sport pana acum, o sa poti parcurge fiecare antrenament in ritmul tau. Daca nu ai mai facut exercitii fizice pana acum nu este nicio problema, la inceput o sa executi fiecare miscare asa cum poti (probabil mai incet). In timp o sa faci progrese si o sa poti executa miscarile la o intensitate mai mare, astfel o sa inceapa sa apara si rezultatele.

Un alt aspect foarte important este acela ca antrenamentele sunt concepute din exercitii cu impact minim asupra articulatiilor si asupra vecinilor :). O sa evitam sariturile de mare amplitudine, socurile sau alte exercitii care solicita excesiv articulatiile.

Antrenamente scurte dar eficiente

Un antrenament dureaza doar 20 minute, dar o sa vezi ca este suficient pentru a avea rezultate. Sunt antrenamente de tip Circuit sau HIIT (High Intensity Interval Training) in care exercitiile fizice de intensitate crescuta sunt alternate de cele de intensitate redusa sau de pauze scurte.

Avantajul acestui tip de antrenament este acela ca nu necesita un timp foarte mare iar corpul continua sa arda calorii si grasimi chiar si dupa incheierea antrenamentului.

 Alimentatie echilibrata, fara diete stricte, fara infometare

In programul Strong Mama promovam obiceiuri alimentare sanatoase. Consideram ca este esentiala o alimentatie echilibrata care poate fi adoptata atat de noi, mamicile, cat si de familia noastra.

Dorim sa fim un exemplu pentru copiii nostri si sa le transmitem obiceiuri alimentare sanatoase.

Motivatia este esentiala

Motivatia joaca un rol esential in transformarea noastra si de aceea o sa fim alaturi de tine de fiecare data. Strong Mama este comunitatea mamcilor care sunt hotarate sa faca o schimbare frumoasa in viata lor si sa fie un model si o inspiratie pentru copiii lor. De aceea ne sustinem si ne inspiram reciproc, pentru ca impreuna suntem mai puternice.

Cu cine te antrenezi?

Claudia Fugaru este profesoara de educatie fizica si sport din anul 2004, instructor licentiat Zumba Fitness din anul 2010, sotie si mama a 2 copii. Este o mare iubitoare a sportului, a practicat atletismul de performanta si a urmat o cariera in domeniul sportiv. Are de asemenea o vasta experienta pedagogica.

Claudia a creat programul Strong Mama din dorinta de a ajuta mamicile ocupate care nu au timp sa mearga la o sala de sport. Este mama a 2 copii si stie din propria experienta care sunt provocarile cu care se confrunta orice mamica.

Mai multe informatii despre Claudia Fugaru gasesti aici>>

Lansarea Strong Mama

Cu ocazia lansarii programului, am pregatit o serie de surprize pentru mamicile dornice de miscare.

Primele 100 mamici vor beneficia de OFERTE si GRATUITATI unice, care nu vor mai fi disponibile niciodata. De aceste oferte vor beneficia doar mamicile care se inscriu pe site la evenimentul de lansare.

Cu alte cuvinte, trebuie completezi acest formular si vei primi toate surprizele pe email, in ziua lansarii programului. Aceste oferte si gratuitati nu se vor regasi pe site-ul nostru, deci iti recomandam sa te preinregistrezi chiar acum.

Ai auzit de STRONG MAMA?

Este un program complet, special conceput pentru mamele ocupate care vor sa slabeasca, sa se mentina si sa aibe un stil de viata sanatos.

Te ajuta sa obtii un corp mai suplu, puternic si plin de energie. Vei gasi calea catre un stil de viata activ si sanatos pentru tine si familia ta.

Antrenamente pentruĀ  acasa, create de o mama, special pentru mame.

Ā 

VREAU O SAPTAMANA GRATIS